caca

Monday, March 19, 2012

Kako zaboraviti... bivseg

Raskinuli ste, pa sta ? Nista, kutija maramica, najbolja drugarica, rame za plakanje... Budite vedre i nasmejane koliko god je to moguce. Znam da zvuci smesno ali probajte. Ne ocajavajte, nije on ni prvi ni poslednji, uvek ih imajte barem nekoliko za rezervu. :P

Elem, koliko god bilo bolno, i sve vas podsecalo na njega (pesma, doba dala, mesto, pice i sl...) vreme je jedini medikament za otklanjanje bola. Nadjite neku okupaciju, budite vise izvan kuce, druzite se. Izbrisite sve slike na kojima ste zajedno, obrisite ga sa FB, Twittera, MSN...Ako vam je tesko da to uradite, iskulirajte, ali ce vam biti jos teze kada vidite da se dopisuje sa nekim drugim. Nemojte plakati, niste slabe jer vas neko nije dovoljno voleo, on je na gubitku, ne vi, verujte mi. Sledeca stvar: izbrise njegov broj mobilnog. Da, dobro ste cule. Niste njegov rob, ne zalite, ne pisite u rokovniku ''za svaki slucaj'' i srce pored njegovog broja. Dosta sa patetikom!
Zasto biste voleli nekoga ko ne voli vas? Docice neko drugi koji nece dopustiti da placete, nece vas prevariti, brojace minute do vaseg poziva. Nekom cete biti sve. Zapisite ovo sebi negde ili zapamtite. A, onda se setite onoga – cim se nije zadrzao, znaci da nije bio pravi.

Zivot postoji i tece dalje, put nam je dat, samo mi mozemo da izaberemo onaj pravi. Zato ne tugujte, ne predajte se, zivot je lep i treba ga ziveti. Sa njim ili bez njega. :)

No comments:

Post a Comment