caca

Friday, March 23, 2012

Ljubav preko zicePoznato? Odlazite ne mesec dana ili vise, preko grane ili u drugi grad...ostavljate lepsu ili jacu polovinu...Pitate se ''hoce li ovo uspeti''. Pa, hoce li? 

Sve zavisi od vas, vaseg temperamenta i kolicine ljubavi. Ako je neko dosledan cekanja, on ce vas cekati makar bili na kraju sveta. Teze je uvek onome koji staje, on svek mislis sta vi radite tako, zasto vas nema na skype-u, fb, zasto kacite slike sa drustvom, pa ko vam je taj sto stoji pored vas isl. Ovo ima i svoje prednosti, a to je da ce te se toliko uzeleti jedno drugog pa kad se vidite... ah BUM vatromet ! :) Mozete se bolje i upoznati ako ste na pocetku veze, jer stalno dopisivanje vam ne gine. Zelite da ga zadovoljite i on zeli vas jer oboje znate da ce ti dani jednostavno proleteti. Niste pod stresom, niste zauzeti i niste umorni – jednostavno se zelite. kazu ljudi da te veze cak i teze pucaju. Ne slazem se u potpunosti. Obicno sebe okupirate drugim stvarima, pa kad voljena osoba dodje vi i tad nemate dovoljno vremena za nju. Ipak, mnogo je iskusenja... 

Long distance relationship je podnosljiva onoliko koliko vi pristanete da je podnosite, aopstanak zavisi samo od vas. KOliko god se vi trudile, ishod je neizvestan. Budite sa nekim sve dok vam je lepo, ali budite otvorene za sve ono sto vam donosi sutra, sta god to bilo. 

V.Vas


No comments:

Post a Comment