Oko cega se obicno svadjamo

Friday, March 23, 2012

Oko cega se obicno svadjamo






Svadja, vika, dreka, suze, povisen pritisak, stres... I uvek ne zavrsite sa resenjem. Ko je ostao zadnji? Ajde cija je zadnja? Vasa? :)

Oko cega se bicno u vezi svadjamo, koje su te carke? Ako te ne pozove, ako te pozove vise puta na dan, zasto je pogledao drugu, izasao sa ortacima, ima previse posla i obaveza. Najjace je kada se posvadjate oko banalnih stvari kao sto su one vezane za televizijski kanal, ko ce prvi za kompjuter i sl. Naravno tu je i rasprava oko daske WC solje koja nije spustena ili svetla koje nije iskljuceno. I da – mi (zene) su te koje u vecini slucajeva zapocnu svadju. 

Kako se svadja zavrsi, ko je upravu na kraju, ko je pobednik? Obicno zene, tvrdoglavije smo. :) obicno svadja traje kratko ali moze i da se oduzi, pa ko prezivi-pricace!

Ljubomora je najcesci uzrok. Sta je ustvari ljubomora? ''Ljubomora je kompleksna reakcija na pretnju ugroženosti vrednosti u odnosu ili ugroženosti samog kvaliteta odnosa .'' (preuzeto sa def.) Pametno receno, ugrozavanje odnosa. Obicno smo ljubomorne kada nas dragi pogleda zadnjicu devojke koja je upravo prosla. Hm, to je skroz pogresno jer to je samo sekund, a vi ga imate mnogo vise minuta od tog pogleda, zar ne. :)

0 comments :

Post a Comment