Sadasnji = Bivsi

Sunday, March 11, 2012

Sadasnji = Bivsi







Znate ono kada ste sami, pa cesto mislite o bivsem. Sta li on sada radi, da li je sam, gde je ... Uzimate telefon i pisete poruku, ali prvo se zamislite, da li je to pametno? Ako jeste, slobodno nastavite. Cekate odgovor, sekunde su kao minuti, evo je stize. Kaze da je sam, slobodan, ima neke neobavezne kombinacije. Dugo dopisivanje pretvoreno je u dogovor o kafi. Naravno kao svako zensko prvo vam padne na pamet ''sta obuci''. :D Otisli ste, pricate dugo, javljaju se leptirici u stomaku. Sta sada? Da li da pokusate ponovo?

E sad da se vratim u realnost, nadam se da ste shvatili poentu. Da li bivsi moze ponovo da postane ''sadasnji''? DA/NE. (zaokruzite tacan odgovor) :P Uvek sam se pitala zasto devojke vole da se vracaju starim ljubavima? Da li zato sto znaju kakav je on ili im on jednostavno fali. Mozda ih mrzi da traze novog... 

Onda se setite zasto ste raskinuli, da li vas je prevario ili ne, ako jeste ne upustajte se o5 u tu pricu, bolece sigurno. Ko jednom prevari uradice to ponovo, kad vam ja to kazem! Niste vredne takvog ponizenja! Ako se jednostavno ljubav ugasila, ajde, probajte jos jednom. 

Dobra strana price je to sto ga sigurno znate, kako dise, kako voli, da li je veran ili ne... Dobro razmotrite svaki segment, polako imate vremena...nigde vam se ne zuri! Ako je proslo dosta vremena, mozda je nesto naucio, promenio se u svakom smislu... Ipak sve je na vama, moje je samo da vas podsetim...Ljubav zivi :)

V. Vas

0 comments :

Post a Comment