Muski ego

Friday, April 20, 2012

Muski ego


Prvo da vam se izvinim sto dugo nisam pisala, praznici, malo odmora i za mene :)





Kako ono bese? "Hell has no fury like a woman scorned"

Egocentrizam ili ti zelja za vladavinom i dominacijom. Posebno izrazen kod muskog pola od tinejdzerskih dana pa sve do penzije. Kada neko pita ''cime li se oni hrane?'' odgovor je Egom, naravno.

Primetila sam da se mnogi muskarci ne ponasaju bas lepo kad ih neka devojka kojoj su prisli odbije (onda je ona k...a oni smekeri). Zasto to rade? Zato sto je lakse preboleti to tako sto ce da je ocrne? Ili pak kada raskinete, pa vas on smara, mislice da ronzate za njim, secete vene isl. a vas boli uvce.
Normalna stvar za muskarca koji je narcis, misli da je centar sveta, da se devojke okrecu za njim, misli da je najlepsi, da je neodoljiv, voli da bude sve po njegovom, da mu se govori da je upravu, da devojke seku vene za njim, vole oni i kad devojke placu tj. kukaju pred njima (iako su ih oni ostavili) - sto one vise pate to se on bolje oseca. Ili pak zasto oni nikad ne kazu ''izvini'', ''molim te'' i sl.? Razmislite malo same. :)
Muski ego je definitivno izrazeniji od zenskog, ako pricamo o normalnim muskarcima i zenama. Zato zene moje pazite se! Bolji vi da lupate recke, nego on! :)

0 comments :

Post a Comment