Nema tu romantike

Friday, April 6, 2012

Nema tu romantike


Text nije moj ali je dobar i nadovezuje se na predhodnu temu. Zahvaljujem se Neveni Martinovic

Stiglo proleće, stigle suknjice, nožice, hormoni lete po vazduhu, do leta, vel’ki požar će na nebu biti. I žene, bre, kako to ne znate da iskoristite? Dlakavi majmuni, pardon, muškarci su se poređali po baštama kafića i merkaju, e sada, od tvoje taktike zavisi, hoće li on na kraju da voli samo tvoje voćke. (Nemojte sada da pomislite na lubenice ili banane, molim vas.)
I ja pitam njega (ortak jebač) u čemu je tolika fora, što niko, bre, ne voli kad je devojka fina i jasno stavi do znanja da želi sa tobom, koji vam je?
“Ti, bre, kao da si pala s Marsa. Ko voli finoću još? Ajde, molim te. Pa normalno da mi je zanimljivija cura kada odgovori na poruku sutra, a ne odmah. Ko još voli plen koji može da ima odmah i uvek? Nije to zanimljivo. Mi muškarci volimo bockanje, flertovanje, a ne da odmah raširite noge. Mislim, okej, volimo i to, ali to već spada u čist seks, a već ako želite da budete nešto o čemu ćemo maštati, potrudite se.”
Mislim se nešto, posle kažu žene komplikovane. Pa danas je premija smotati muškarca na duže. Beže od obaveza nenormalno.
“Muškarac potrči za tom obavezom ako vidi da ne može lako da je ima. Mislim, kad vas pozovemo da gledate film, tipična fora. Recite nam to: loša ti fora, ali dobro, daću ti priliku da se ispraviš, samo ne večeras. Nemoj nikako da budeš preterano fina, muškarci vole kuliranje i kad je devojka, bre, hladnokrvna. Volimo igre, nemojte nam davati lake zadatke, neka se malo umorimo i potrudimo. Seks nikako odmah, ne. Ma koliko gorela.”
Gospode, vreme bludništva je ovo, perverzija, erotika i ostale sestre seksa preuzimaju teritoriju. A da ipak najbolje počnem da se polivam vodom u kafiću, dok ispod majice nemam ništa, pa ko zaskoči. Došlo doba da nije sramota bilo šta uraditi, više ne voli niko kao pre fine devojke, sad mala moraš da glumiš tešku kučku da bi psić došao kod tebe.
“Paaa, tako nekako. Moraš jasno da mu staviš do znanja da te ne može imati lako. Igraj pored drugog muškarca, ali mu očima šalji signale. Hladite nas, palite nas, pa sve tako, dok ne puknemo. Nismo mi nikako od kamena, od vatre smo, samo je bitno da devojka zna kako da raspali tu vatru. I nikako neće ako mi stalno šalje poruke, prisutna je uvek, znam da mogu odmah da je imam. Ne tako. Postavi se tako, da si malo tu, malo nisi. Nikako da nam date do znanja da ste nam na tanjiru. Ne, ne.”
Drug jebač svim devojkama – budite kučke.
Od finoće nema ‘leba.
Eto, ostadoh ja bez reči, sve u svemu, ali da i vama prenesem.
Devojke drage, očigledno je da muškarci ne vole lak plen, niti žele pored sebe to da šetaju. Ja bih ovo rekla drugim rečima, ne da budete kučke, nego da mu pokažete i jasno stavite do znanja da mora da vas zasluži i da igra sa vama nije uopšte laka.
Pozdrav svim budućim kučkama.


preuzeto sa wannabe magazine

0 comments :

Post a Comment