Zasto varamo?

Monday, April 9, 2012

Zasto varamo?


Postoji vise razloga za prevaru. Neki ljudi se upustaju u prevare koje traju dugo, trougao postao cetvorougao ali ponekad i mnogougao. Ko vise vara, muzjaci ili zenke?
Neki varaju, prosto, jer ih uzbudjuju seksualno zabranjene stvari, novi partneri, razna mesta...

Imamo izreku koja kaze "zene koje nose pantalone, treba da su svesne da ce se njihovi muskarci povremeno okretati za suknjama". Sve vam je jasno, nadam se.
Homofobni muskarci? Menjaju zene da bi zadovoljili svoj ego i pokazali svoju muskost. Muskarci to rade i iz ciste dosade, ili pak zele da nadoknade propustene godine...,,O avanturi ne razmisljaju  kao o necemu u sta su ukljucene emocije, to je samo usputno zadovoljstvo koje ne mora i nece imati nikakav uticaj na ostatak zivota.'' Rece jedna pametna zena.
A zene? Pa sad ima mnogo teorija po kojima one manje varaju, ali jedno je sigurno. Varaju kada apliciraju za posao, za vecu platu isl. Mislim da redje to rade iz neke zavisti ili ljubomore. Obicno kada saznaju da ih je voljeni prevario pa vracaju milo za drago. Ili pak u dugim vezama kada im se emocije ohlade. Mada tu je i strast...(setite se samo Keri, Zverka i Ejdan). :). Zene varaju i kada zele da pobegnu od svakodnevne rutine, posla, dece, obaveza. Ali ipak zakljucak je da zene ne varuju bez pravog razloga i ne postaju neverne preko noci, za razliku od muskaraca.

Svaka prevara je teska za obe strane, zato ne cinite to iz obesti. Zato drage moje i dragi moji ,,dva puta meri, jednom seci'' :) V.Vas

P.s morala sam! :D

0 comments :

Post a Comment