caca

Friday, September 21, 2012

Dragi dnevnice...

Haha, poznato? Pade mi na pamet da pisem malo o onome sto ostane posle ljubavi. Odlicnu recenicu je rekla Sara Dz. Parker u jednoj epizodi Sex & Grad-a ,, Da li uopste mozes da oprostis, ako ne mozes da zaboravis?'' Ako se zamislite malo i jeste u pravu. Kako oprostiti prevaru, samar, ruznu rec.. Mozda jeste tesko i nemoguce ali je izvodljivo. Sto vise mucite sebe, bice vam gore. A, da li je to ono sto zelite? Jos nekoliko sati ili dana razmisljanja?  U nekom od predhodnih textova sam pisala o prastanju, procitajte i zapamtite. :)

Kako nastaviti dalje, kuda poci... iako je svaki kraj novi pocetak...ali pocetak cega? Srece ili patnje? Vi birate. Ako shvatite da je zivot jedan i da ne postoji sudbina vec je sve predodredjeno vasim mislima, onda vam je valjda jasno da vi kreirate vasu buducnost. Da svojim mislila i ubedjenjima. Ako, onako iz srca, pozelite da se ponovo zaljubite, da dobijete ono sto hocete, da volite i budete voljeni to cete i dobiti. Samo verujte u to. Jeste da ce biti teskih trenutaka, mozda posustanete, pokleknete, ali verujte, zakon karme je kao i svaki drugi (uzmimo cak i Marfija u obzir :) ). Tu je ceka vas iz coska. :)

Ja na primer, nikada nisam verovala u sve gte stvari ali kada me je stiglo ''crno cudo'', jednostavno su mi te stvari postale nekako jasnije i skroz logicne. Zapamtite vi ste odgovorni za sve ono sto vam se dogadja. Samo vi, niko drugi.

V. vas

No comments:

Post a Comment