May 2012

Saturday, May 19, 2012

Must have


 Naravno pastelne boje....
 Stigle 12-ice i to debele.....
 Malo papira....
 Animal print.....
 ovakve dete :D.......
 barbi roze.....
 no comment...
 naravno sve da sljasti...
 sto vise to lepse..... i na kraju
NJENO VISOCANSTVO TASNA!

Wednesday, May 9, 2012

Tuesday, May 8, 2012

Tako je kako je...






Prodjose izbori, zaokruzili smo po broj ili ga precrtali. Tako je i u ljubavi. Izaberes, ''pomuzes'' i precrtas. Jos jedna recka na zidu. Sto bi rekla jedna cistacica, koja se veoma dobro razume u muskarce, danas u poznim godinama: ,, Uzmite sve koji vam se nude, jer kada dodjete u moje godine vise se ne nude, a da i hocete ''ona'' nece!'' :)
Ne mislim da ih menjate kao carape (kako ko), vec da uzivate u zivotu koliko god mozete, flertujte, cimajte ih, budite umiljate mace, grebite i borite se. Ako se vezete samo za jednog majstora, mnogo toga ste propustili. probajte nista vas ne kosta. Ovo mislim na one do 30 god. oni su vec za udaju/zenidbu. Menjajte ih, jer samo tako mozete da nadjete pravog!

Vidim da se danas javljaju veliki problemi sa upoznavanjem. Kada izadjemo niko ne prilazi, muski cirkaju pivo, zene koktele, svi se gledaju ko telci. Niko nista. posle odbacivanja, muski ego pocinje da radi, skace do neba. A kada zena pridje on se pravi smeker, kao nece pa oce. A ona kurva.... (izvinte na izrazu).

Ostavljam vam da malo razmislite o ovome... mozete mi pisati vasa razmisljanja na  mail.

V. Vas :*

Friday, May 4, 2012