June 2012

Saturday, June 30, 2012

BEZ NASLOVA


Znam da cu mozda zvucati haoticno ali ne mogu ovo sve da drzim vise u sebi. Polako shvatam da se mozda ja i moja razmisljanja kose sa 21. vekom, ili se ovaj vek malo napio. Elem, tesko je ziveti kada te neko tebi blizak ne podrzava, ne razume, ne zeli da saslusa...



Nikada nije bilo da se toliko pravi pitanje da li devojka ima crnu ili belu plombu, naime slucajno sam cula 2 sponzoruse koja pricaju na temu, da je jednju od njih baja otkacio jer kada otvori usta viri crna blomba. BLOMBA! Aman ljudi! Gde ja zivim? Gde su ovde prave vrednosti?

Vremena u kojima su se znale prave vrednosti su otisle na otpad. Znam da ja ne mogu da promenim svet, ali pokusavam da vam objasnim koliko se daleko ide po pitanju momaka i devojaka. Naime, u pojedinim zemljama normalno je da ti prva pridje devojka sto je kod nas nezamislivo, odmah se pomisli na cinjenicu da je kurva ili sta god. Nije tako dragi moji. Necu pominjati da toliko single devojaka i momaka ima da je to strasno. Zasto? Zato sto se obe strane plase obijanja, naravno vise muskarci jer im ego vise radi nego kod zena. Isto tako sama cinjenica iz pesme il cega vec "zato sto ster napucane zato ste i same'' govori vise od 1000 reci. Razmislite malo. Evo recicu samo nesto, a to je da se devojke trude da izgledaju lepo i negovano ne samo zbog VAS vec i zbog sebe, niko nije napucan ako vodi racuna o svom izgledu! Isto tako nisu one same sto su napucane, nego VI nemate muda da im pridjete! AMIN. Ego vam je veci od ponosa, boze da vas neko odbije odmah dobije epitet kurve.

Izvinite na ovim izrazima jednostavno su izleteli iz mene, nadam se da ce te sada malo drugacije razmisljati o svemu. 

V.VAS

Friday, June 29, 2012

Thursday, June 28, 2012

Wednesday, June 27, 2012

Tako to


Prosto me je sramota koliko dugo nisam stravila ni jedno slovo...Izvinite, guzva u zivotu :)

Pocele su vrucinje, oblaci se kupaci, trci na Adu, bazen ili more. Koliko para toliko muzike sto nas narod kaze. Iskreno, nije bitno gde vec s kim idete. Lepo moze biti i kod babe na selu ako znate da se organizujete i povedete odabrano drustvo. Naravno i ove godine najvise srba ide u Crnu Goru i Grcku, nista novo. Samo da je voda slana.
Evo sedim na terasi i razmisljam kad ono moj komsija iz susedne zgrade izadje go na terasu, valjda misli da ga mi sa 8,9 i 10 sprata necemo videti. Juuuu sramota, valjda mu je vrucina, mada maljavost nije za reklamu. Ako me razumete. Gledam u savu i sve one camce i mislim zasto su prazni. Mozda nemaju para za gorivo. Sigurno je to. Takva je Srbija.