April 2013

Saturday, April 27, 2013

Zar je bitno sta se lize?


Mozda ce vam naslov malo zagolicati mastu, ali nadam se da ce vam se text svideti. :)

Naime, po jednom vrelom Aprilskom danu, setajuci Kalemegdanom, stadoh da kupim sladoled. Red malo duzi ali valja sacekati. Ispred mene dve devojke, cavrljaju nesto gde ce sutra izaci, onako sta znam, ne izgledaju kao neke, ajde da kazem, promiskuitetne osobe. 

Posle nekoliko minuta dodjose one na red, Jedna vice ,, Ja bih kapri'', a druga ce ''Da li si ti noramalna, neces valjda taj jeftini, boze, kako si prosta!?''. Prva se brani ''pa ja godinama jedem bas taj, super je'', a druga ce na to ''Kako si jeftina, boze, ja cu onaj King od 150 dinara'' Ja samo bledo gledam i slusam sta se dogadja. Rekoh sebi Boze da li bitno sta se lize, onako zbog imidza ili uzitka. Ostadoh ja tako u neverici od onog sto sam upravo cula, kuda ide ovaj svet ako je doslo do toga da moras da ''pazis'' koji sladoled jedes da bi bio prihvacen u drustvu???

Dokle ce mo ostati u tim famoznim devedesetim godinama, da se zna ko ima novca za nike air max, pistolje, kajle oko vrata i sl. Cudan je taj nas put ka Evropskoj uniji. 

Osvestih se ja tako za koji sekund, dodjoh na red, a ostavih njih dve da se raspravljaju o tome sta ce koja da lize, a sebi uzeh Rumenka koji volim najvise na svetu iako je najjeftiniji. Uzdignute glave platih i podjoh dalje jer znam da vredim vise od tog ''Kinga od 150 dinara''.

Dragi moji nadam se da ste shvatili poentu price i zato ''Pazljivo lizite''.
:)

V.vas


Wednesday, April 24, 2013

Ne gledaj me tako!


Prijateljstvo posle raskida. Nemoguce? Da budemo iskreni: prijateljstvo posle raskida obicno ne funkcionise.  Iako ste se rastali mirno i prijateljski, posle nekog vremena stvari se se na ovaj ili onaj nacin iskomplikovati.

Ako ste stalno u kontaktu sa bivsim, teze ce vam biti da krenete dalje i upoznate nekog novog. Ne samo da su sanse da upoznate nekog ko će vam se dopasti minimalne ako ste stalno u društvu bivseg, vec ce vam biti teze i da zamislite vezu sa nekim drugim.


Isto tako, prijateljstvo sa bivsim moze ozbiljno ugroziti vasu novu vezu. Ako posle raskida nastavite da se druzite, lako se moze desiti da jedno od vas pocne da preispituje odluku o pomirenju. A sta ako onom drugom to nije ni nakraj pameti?

Ne komplikujte sebi zivot. Ako niste mogli dalje kao par, nema razloga da pokusavate da ostanete prijatelji. Ovo, naravno ne znaci da treba da se izbegavate na ulici, ali manite se ideje o prijateljstvu posle raskida.

Inace to je za svakako individualna stvar. Ja se strudim da sa svakim bivsim ostanem u super odnosima sto mi do sada nije predstavljalo problem. Pokusajte i vi, nista ne boli :)

Tuesday, April 23, 2013

Pesma o nama...


Ti i ja od svih bolji,
nista nam u to vreme nije bilo po volji,
vukli smo se tako godinama,
zavaravali jedno drugo losim kartama,
imali smo sve, a ustvari nista,
ni suze ni smeh, ni sapat ni greh....

Ko je sada jaci, ko ima vec ponis,
cime smo pokvarili nas ljubavni odnos,
ruznim recima, zajednickim jutrima,
uzajamnim brigama i slutnjama...

Ove reci posvecujem tebi bivsi dragi,
gresili smo oboje, ispraviti se moze,
zasto smo dozvolili da nam drugi srecu kvare?

Vreme je krivo promenilo nas je,
u tisini onoj sto nam spaja, postoji
nesto sto nam srecu slama...

Ljubomora ta gruba rec,
tesko je mislima preko nje prec,
jos teze kad nekoga volis
jednostavno ne smes da dozvolis...

Danas, ja necu nikog drugog,
nikog novog, samo one stare nas...
...a te ljude nikada ne mogu vratiti.....

Saturday, April 20, 2013

Missy


Modni dodaci rucne izrade
 

 
Ako zelite da za svaku priliku imate unikatan nakit rucne izrade, preporucujem nakit iz kolekcije Missy koji mozete poruciti preko page-a: Missyzajecar.

Nakit je izradjen od raznih vrsta perlica, metalnih elemenata, polu dragog kamenja i td. Moguca je izrada svih modela iz albuma u kombinaciji bolja, ukrasa, perlica po vasoj zelji. 
Na teritoriji Nisa i Zajecara moguca je licna dostava. 
Za ostala mesta slanje je post expressom, a troskove postarine snosi kupac.