September 2014

Thursday, September 25, 2014

Wednesday, September 24, 2014

Domaći šampon protiv opadanja kose


Najčešći uzročnici gubitka kose su stres, bolest i ishrana. Zato vam je moja preporuka prirodni šampon od lekovitog bilja koji možete napraviti kod kuće.
Sastojci za šampon protiv opadanja kose:
- 2 šoljice destilovane vode
- šamponska baza
- čaj od ružmarina
- čaj od kadulje
- čaj od koprive
- čaj od lavande
- 2000 mg MSM (metilsulfonilmetan) u prahu
- 1 činija
- 1 plastična bočica od 3 decilitra (kao od jogurta)



Priprema:
1. U činiji izmešajte sušeno bilje.
2. Zagrejte destilovanu vodu dok ne provri, sklonite je sa vatre pa u nju dodajte tri kašičice mešavine bilja, poklopite i ostavite da tako odstoji 30 do 40 minuta.
3. Nakon pola sata u čaj dodajte MSM pa ostavite još desetak minuta dok se ne otopi pa procedite u posudu.
4. U bočicu sipajte jedan decilitar čaja pa dodajte 1,5 decilitar šamponske baze. Bocu zatvorite i dobro promućkajte dok se sastojci ne povežu.

Monday, September 22, 2014

Široke farmerke- kako ih nositi



Evo kako da izgledate odlično u širokim farmerkama!

Široki modeli farmerki sve su više popularni. Pogledajte kako odevne kombinacije koje uključuju ovaj tip pantalona možete dovesti do savršenstva...
Odgovarajuće cipele

Bilo da su u pitanju cipele sa tanjim ili punijim potpeticama, njima ćete savršeno izbalansirati ovaj opušteni, vrećasti stil. Ako baš i niste ljubitelj štikli, sjajnim ili metalik baletankama ostvarićete podjednako dobar efekat.

Majice koje prate vašu figuru

Izbalansirajte izgled tako što ćete istaći konture gornje polovine svoje figure, za razliku od nedefinisane donje polovine.

Uski sakoi oštrog, jednostavnog kroja

U kombinaciji sa majicom i širim modelima farmerki, ovaj odevni stil klasičnog karaktera uvek je pun pogodak.

Uskladite slojeve

Previše nevešto uklopljenih slojeva može uticati na to da se vaša figura potpuno izgubi među njima. Ako je model pantalona uži, odaberite labavije gornje slojeve, i obrnuto.

Podrvnute nogavice

Jedan od najpopularnijih načina nošenja širih modela farmerki su podvrnute nogavice. Vaši istaknuti gležnjevi odličan su kontrast labavim pantalonama.

Tamniji džins

Većina širokih modela svetlijih je nijansi, koje deluju isprano i izbledelo. Ako želite nešto elegantniji izgled, odaberite tamniju boju.

Kaiševi

Da širi modeli ne bi „progutali“ donju polovinu vašeg tela, definišite figuru tako što ćete naglasiti struk – upotrebom kaiša. Ovo je takođe i praktičan potez jer su široke pantalone često i labave.

Modni detalji

Modni detalji mogu drastično uticati na promenu vašeg izgleda. Vrećaste, mini i pismo torbice, raznorazne ogrlice i ukrašene manžetne učiniće da izgledate vrlo elegantno.

Thursday, September 18, 2014

Friday, September 12, 2014

Tuesday, September 9, 2014

Kaiš kao modni detalj


Nekada nezaboravni deo ženski garderobe. Danas više modni detalj. Njegovo veličanstvo- Taiš. Iako mnogi smatraju da je potreba za njim muško prirode, grdno se varaju. danas zamisliti šuknju ili dugačku haljinu bez njega, prava je retkost. Veliki, široki ili mali stvar je ukusa. evo nekoli načina kada da ih vezete, a da ne izgubite formu. Uživajte.