Webdan 2016

Wednesday, May 11, 2016

Webdan 2016





Manifestacija Webdan koja se po četvrti put održava u Boru, 14.5.2016. sa početkom u 10h u Hotelu Albo, okupiće renomirane predavače iz IT sveta, blogere i zaljubljenike u internet preduzetništvo. I ove godine, manifestacija je potpuno besplatna. Namenjena je prvenstveno mladima koji žele da započnu svoj internet biznis.

Predavači su iz sledećih kompanija : RNIDS, Privax RS, Clariness, IT SERBIA, WEBenlix. Više o njima na linku: www.webdan.rs/2016


Ono što se primenilo, jeste to, da je od pre nekoliko meseci WEBDAN manifestacija postala udruženje gradjana, odnosno neprofitna organizacija, sa ciljem da informiše, edukuje i podstiče  internet preduzetništvo kod mladih. Formular za pristup udruženju možete popuniti na ovom linku: Formular .

Zašto treba da dodjete? Prvo, sigurno ćete naučiti nešto novo, upoznati nove ljude,  družiti se, a pre svega čuti kako i zašto treba otpočeti biznis na internetu. Iz ličnog iskustva u protekle 3 godine, znam i tvrdim da će vam iskustva predavača sigurno pomoći.

Organizator kao i do sada je MWEB. Više na http://mweb.rs/ 

Vidimo se u Boru. :)

0 comments :

Post a Comment