caca

Sunday, August 27, 2017

Šta žene žele?

Večita misterija muškaraca. I žena rekla bih. Možda bi i znali kada bi shvatili da kada žena kaže ne to znači da i kada kaže da to znači da. :)
Nismo mi ,,teške za odžavanje,, samo muškarci izgleda ne znaju za magično dugme...

Elem, vrsta dinosaurusa pod imenom ,,džentlmeni,, su odavno izumrli. Pridržavanja kaputa, izvlačenje stolice, otvaranje vrata ili insistiranje da dama prva u restoranu naruči piće je nekada bilo deo lepih manira i poštovanja prema ženama. Danas, hm, danas...Zapitah se da li dame i dalje postoje? Da, postoje, ali su nevidljive pored starletica- napućenih usta, si*a na izvolte, dok pijane nose štikle u rukama u 5 ujutru do kuće. Tako da, muškarci, nemate izgovora.
Žene žele pažnju, žele da se osete voljeno, žele da dobiju cvet bez razloga, neki znak pažnje, jednostavno žele da vam veruju. Naravno uz ljubav ide i romantika- znate ono ljubiti se na kiši, gledati zvezde, sediti na klupici, bacati kamenčiće...
Iz mog ugla singl devojke ali verujem i svake druge,  želimo da budemo voljene, želimo leptiriće u stomaku, strast, udoban život, vernost. Žene žele da se ponose svojim muškarcem uvek i svuda, jer one su ga birale.
Zato dragi moji muškarci, pitajte tate ili deke kako su se nekada osvajale devojke i potrudite se, jer vaspitanje i lepi maniri nikada ne izlaze iz mode.

No comments:

Post a Comment