Thursday, September 18, 2014

Friday, September 12, 2014

Tuesday, September 9, 2014

Kaiš kao modni detalj


Nekada nezaboravni deo ženski garderobe. Danas više modni detalj. Njegovo veličanstvo- Taiš. Iako mnogi smatraju da je potreba za njim muško prirode, grdno se varaju. danas zamisliti šuknju ili dugačku haljinu bez njega, prava je retkost. Veliki, široki ili mali stvar je ukusa. evo nekoli načina kada da ih vezete, a da ne izgubite formu. Uživajte.

Saturday, May 24, 2014

Stepenice života


 
Život je čudan, zar ne?
U jednom trenutku ti se čini da si sve shvatio ili napokon nešto počneš planirati, obuzme te uzbudjenje i pomisliš da znaš kuda ideš, ali tada odjednom staza skrene, putokazi se pomaknu, vetar promeni smer, sever je iznenada na jugu, zapad na istoku, a ti ...ti si izgubljen.
Tako je lako izgubiti put, izgubiti smer.
U životu je malo toga sigurno, ali sigurno je da moraš trpeti posedice svojih izbora i dela. Stvari, jednostavno, moraju ići svojim tokom...možda nisu onakve kakve želimo, ćutimo i trpimo, pustimo...Samo nemojte dozvoliti sebi da vas ima neko ko vas ne zaslužuje...
 
 
 


2

Saturday, April 5, 2014

Rolat sa džemom


Potrebno za pripremu: 5 jaja, 5 kašika šećera, 5 kašika brašna, 2 kašike ulja  1 prašak za pecivo i džem od kajsija (možete uzeti bilo koji).
Priprema:

Jaja umutiti sa šećerom, dodati ulje i na kraju brašno pomešano sa praškom za pecivo.

Izliti u namazan pleh i peći u zagrajanoj rerni na 200 stepeni. (ja sam koristila papir za pečenje, jer ne volim baš da perem toliko posudja) :)

Pečeni rolat izručite na krpu, namažite džemom i urolajte. Ostavite da malo odstoji.

Ostavite da malo odstoji i isecite.

Prijatno :) 



Priprema:
Umutiti belanca sa šećerom pa dodavati žumanca jedno po jedno,na kraju doati brašno sa praškom za pecivo. Smesu razliti u veliki pleh i peći na 200 stepeni dok fino ne porumeni. Izvaditi biskvit pa ga staviti na mokru krpupoklopiti drugom mokrom krpom i ostaviti da se hladi. kad se ohladi odmotati i namazati sa džemom pa urolati. Ostaviti rolat da se osuši pa ga iseći.
- See more at: http://brzikolaci.com/kolaci/brzi-rolat-sa-dzemom.html#sthash.eM7qdUJs.dpuf
  • 5 jaja
  • 5 kašika šećera
  • 5 kašika brašna
  • 1 prašak za pecivo
  • džem po izboru
  • - See more at: http://brzikolaci.com/kolaci/brzi-rolat-sa-dzemom.html#sthash.eM7qdUJs.dpuf
  • 5 jaja
  • 5 kašika šećera
  • 5 kašika brašna
  • 1 prašak za pecivo
  • džem po izboru
  • - See more at: http://brzikolaci.com/kolaci/brzi-rolat-sa-dzemom.html#sthash.eM7qdUJs.dpuf
  • 5 jaja
  • 5 kašika šećera
  • 5 kašika brašna
  • 1 prašak za pecivo
  • džem po izboru
  • - See more at: http://brzikolaci.com/kolaci/brzi-rolat-sa-dzemom.html#sthash.eM7qdUJs.dpuf
  • 5 jaja
  • 5 kašika šećera
  • 5 kašika brašna
  • 1 prašak za pecivo
  • džem po izboru
  • - See more at: http://brzikolaci.com/kolaci/brzi-rolat-sa-dzemom.html#sthash.eM7qdUJs.dpuf

    Friday, March 7, 2014

    Na 8. Mart


    "Znaš, plašim se..
    Ako počnem da gradim neki
    novi zamak sreće i ljubavi,
    plašim se da će se opet srušiti,
    kao i sa tobom..
    Izgleda da ja ne umem voleti...
    I kad legnem u moj krevet,
    pritsnu me sećanja..
    Vidim opet tvoje oči,
    tvoj osmeh,
    tvoju ruku u mojoj..
    Nešto što nikad neću zaboraviti..
    Neka suze, možda će i malo
    bola isteći iz srca..
    Plakala bih stalno,
    vrištala do neba,
    krenula za tobom..
    Ali ti znaš da ne mogu..
    Ostaje nada da ćeš
    vremenom da izblediš,
    da manje boliš...
    Ali danas, baš danas...
    Nedostaješ...
    Boliš....
    Ubijaš..."

    Sunday, February 23, 2014